Start verkoop event In de Tuinen

Het is bijna zover! Achter de schermen wordt hard gewerkt om het prachtige project ‘In de Tuinen’ in de verkoop te brengen en hiervoor organiseren we een start verkoop event!

We nodigen jullie uit op vrijdag 30 augustus 2024 tussen 16:00 en 18:00 uur in Utrecht!

Op 30 augustus gaan de woningen officieel in de verkoop! Na start verkoop zal een inschrijfperiode volgen van ca. twee weken. Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Locatie event

Het start verkoop event wordt gehouden bij Anafora in Utrecht, in zaal Happy’s Bar. Anafora bevindt zich in het Máximapark en betreden met de auto kan helaas niet. Gratis parkeren kan op het ruime parkeerterrein tegenover het Máximapark. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 5 minuten lopen door het park naar Anafora.

Parkeren Anafora 

Utrechtseweg 4A

3451 GG Utrecht

Anafora Zaal Happy's Bar

Uilenboslaan 1

3451GB Utrecht

Geef je je op voor het event dan ontvang je via de mail een extra routebeschrijving naar de locatie.

Financiële check

Goed om te weten: de woningen worden straks toegewezen op basis van eerste voorkeur en op basis van financiële zekerheid. We vragen daarom bij de inschrijving een financiële check bij te sluiten van een financieel adviseur, waaruit blijkt dat je de woning met eventueel meerwerk kunt financieren. Ook kun je aangeven of je zonder voorbehoud van financiering wilt kopen. Voor de verkoper is het van belang dat we zo snel mogelijk met de juiste koper aan tafel zitten zodat de bouw snel kan worden opgestart. Je hebt nu dus nog ruimschoots de tijd om een financiële check bij een adviseur op te vragen.

Eerst zullen de woningen aan kandidaten worden toegewezen die een financiële check hebben aangeleverd. Blijven er daarna woningen over; dan worden deze toegewezen aan kandidaten zonder financiële check. Je kans wordt dus aanzienlijk vergroot met een financiële check!

Meer informatie

Op deze website voegen wij steeds meer informatie toe, hou deze dus vooral in de gaten!

 

Wij, bij de Lichtenberg Bouwgroep, zijn met bouwvakvakantie van vrijdag 29 juli tot en met vrijdag 23 augustus. Bij vragen kun je in deze periode contact opnemen met de makelaars. We wensen je een mooie zomervakantie en graag tot ziens op vrijdag 30 augustus!

Meld je hier aan voor het start verkoop event

Vul onderstaande gegevens in om je op te geven voor het start verkoop event in Utrecht op vrijdag 30 augustus 2024.

Aanmelden start verkoop

Naam(Vereist)
Scroll naar boven